1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Sudoku yarışmalarında dereceye öğrenciler ödüllendirildi
Sudoku yarışmalarında dereceye öğrenciler ödüllendirildi

Sudoku yarışmalarında dereceye öğrenciler ödüllendirildi

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda sudoku kategorisinde yarışan öğrenciler ödüllendirildi..

A+A-

Kahta Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen yarışmalara ilçede eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Samsat Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Samsat Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Karaçalı, Samsat Şube Müdürü Ali Tanrıverdi tarafından verildi. 
Akıl ve Zeka oyunları yarışmalarının önemine dikkat çeken Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, “Her yaş kategorisindeki çocuklarımızın zekalarının gelişimlerine katkı sunmak adına yapılan etkinliklerin eğitime ve kişilik gelişimine katkıları yadsınamaz bir gerçektir. Çocuklarımız, dün ABC bağlama yarışmalarıyla bu heyecanı hissetti. Bugün yapılan sudoku yarışmalarında çocuklarımız bu heyecanı devam ettirdi. Oyun oynayarak yapılan bu çalışmalar çocuklarımızın ufkunu zenginleştirmesine vesile olacaktır. Bu çalışmalarda emek gösteren Proje Koordinatörü Fatih Kuzu, görevli öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bundan sonraki yarışmalarında ve etkinliklerinde tüm öğrencilere başarılar dilerim” dedi.
İlkokul 1. ve 2. Sınıflar
Fatma Nida Kılınç / Vali Özbilgin İlkokulu 
Hayrunnisa Yeni / Şehit Mehmet Özbek İlkokulu
Asmin Zengin / Hürriyet İlkokulu
İlkokul 3. ve 4. Sınıflar
Aysel Yılmaz / Kubilay İlkokulu
Yaren Nur Çoban / Kubilay İlkokulu
Ela Duru Kavak / Bilim ve Sanat Merkezi
Ortaokul
Nilay Bilgin / Bilim ve Sanat Merkezi
Leme Baydun / Kubilay Ortaokulu
Mert Eren Azın / Yelkovan Ortaokulu
Lise
Fatih Çelik / Şehit Yunus Uğur Anadolu Lisesi
Ercan Çelenk / Abdullah Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi
Yusuf Zengin / Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi
Haber: Şevket Bozkurt