1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman’dan Suriye’ye 4 tır kömür yardımı
Adıyaman’dan Suriye’ye 4 tır kömür yardımı

Adıyaman’dan Suriye’ye 4 tır kömür yardımı

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde Kahta İyiliğe Çağrı İnsani Yardım Derneği organizesinde Adıyaman Gönüllüleri’nin destekleriyle Suriye’deki yardıma muhtaç insanlara 4 tır kömür yardımı yapıldı..

A+A-


Kahta İyiliğe Çağrı İnsani Yardım Derneği tarafından zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Suriyelilere 4 tır kömür yardımı yapıldı.

Ülke genelinde yapılan yardımların yanı sıra sınırlarımız dışındaki yardıma muhtaç insanlara da yardım eli uzattıklarını ifade eden Kahta İyiliğe Çağrı İnsani Yardım Derneği Başkanı Murat Aksakallı, yaptığı açıklamasında; “Dernek olarak her nerede olursa olsun tüm Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatmaktayız. Adıyaman Gönüllülerimizin destekleriyle Suriye’de kış şartlarında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz için hazırladığımız 4 tır dolusu kömürü Hatay Yayladağ Sınır Kapısı’ndan Kızılay ve AFAD yetkililerine teslim ettik. Adıyaman Gönüllülerinin destekleriyle teslim ettiğimiz yardımlar, Suriye’de görev yapan Kızılay ve AFAD yetkilileri tarafından bölgedeki yardıma muhtaç kardeşlerimize dağıtılmak üzere yola çıktı. Maddi ve manevi katkılarından dolayı dernek olarak tüm Adıyaman Gönüllüleri’ne teşekkür ediyorum. Allah hayırlarından dolayı kendilerinden razı olsun” dedi.