1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Minik köpeğin imdadına belediye yetişti
Minik köpeğin imdadına belediye yetişti

Minik köpeğin imdadına belediye yetişti

Kahta’da bir aracın altında kalıp ölümden dönen minik köpeğin imdadına Kahta Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri yetişti..

A+A-


Edinilen bilgiye göre, olay Karşıyaka Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi.

Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir minibüs caddeden geçerken minik bir köpeğe çarptı. Minibüs sürücüsü yavru köpeğe çarptıktan sonra da durmayarak yoluna devam etti. Cadde üzerinde bulunan esnaf, kazanın ardından köpek yavrusunun inleme sesinin geldiği yere doğru koştu.

Yerde yatan yavru köpeğin ayağının kırıldığını ve kafasından da yaralandığını gören vatandaşlar durumu hemen Kahta Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde gelen ekipler minik köpeği hayvan ambulansına alarak tedavi etmek üzere götürdü.

Bir insanın bu kadar vicdansız olmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar ise, "Bu gün yavru bir hayvana çarpan adam yarın bizim çocuklara da çarpar. Bir insan bu kadar vicdansız olmamalı. Ayrıca Kahta Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekiplerinin anında gelmeleri ve müdahale etmeleri de Kahta adına gurur verici bir tablodur. Minik köpeğin iyileşeceğini bilmemiz bizleri ayrıca mutlu etti" dedi.

Kahta Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri ise vatandaşlara bu tür veya aksi durumlarda her ne olursa olsun tüm hayvanların sağlıkları için kendilerini arayabileceklerini, belediye olarak her zaman hayvanlar için hizmete hazır olduklarını ifade etti.

Şevket Bozkurt (Kahta DHA)