1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Mehmet Çatan’dan yeni yıl mesajı
Başkan Mehmet Çatan’dan yeni yıl mesajı

Başkan Mehmet Çatan’dan yeni yıl mesajı

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak esnaf ve sanatkar başta olmak üzere ülkemizin, ilimizin, ilçemizin ve tüm insanlığın yeni yılını kutladı. Başkan Çatan, mesajında 2023 yılında en büyük temennisinin esnaf ve sanatkarların tezgahından bereketin hiç eksik olmaması olduğunu söyledi.

Başkan Çatan, yeni yıl mesajında; “Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz. Alın teriyle ekmeğini kazanan, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine güç katan esnaf ve sanatkarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu yeni yılda en büyük temennimiz esnaf ve sanatkarlarımızın tezgahından bereketin hiç eksik olmamasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın insanlığa huzur, milletimize birlik ve beraberlik, esnaf ve sanatkarlarımıza sağlık, mutluluk ve bereketli helal kazançlar getirmesini dilerim” dedi.