1. HABERLER

  2. ASAYİŞ
  3. Kahta’da köpek saldırısına uğrayan çocuk yaralandı
Kahta’da köpek saldırısına uğrayan çocuk yaralandı

Kahta’da köpek saldırısına uğrayan çocuk yaralandı

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Emir Saray yaralanarak hastaneye kaldırıldı..

A+A-

Olay, Kahta ilçesine bağlı Mülk Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre okulların yarıyıl tatili olmasını fırsat bilip Mülk Köyü’nde akraba ziyaretine giden Emir Saray (11), köyde arkadaşlarıyla oyun oynarken iki tane sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Olayı fark eden yakınları durumu hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Emir Saray, Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada aşıları ve tedavisi tamamlanan Emir Saray’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yetkililerin sokak köpekleri için acilen bir çözüm bulmaları gerektiğini ifade eden çocuğun babası Yusuf Saray ise, “Çocuğumu okulların tatil olması sebebiyle köydeki akrabalarıma ziyarete göndermiştim. Köyde oyun oynarken iki tane sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırıda kolundan, belinden ve kalçasından yara aldı. Ambulansla hemen hastaneye yetiştirdik. Oğlum çok korktu. Başıboş köpeklere bir çare bulunması gerekiyor. Bu böyle olmaz. Yetkililer mutlaka bir çözüm bulmalı” dedi.