1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT
  3. Müzisyenlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a türkülü teşekkür
Müzisyenlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a türkülü teşekkür

Müzisyenlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a türkülü teşekkür

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) Adıyaman İl Başkanı ve üyeleri, korona virüs tedbirleri kapsamında sağlanan destekler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a türkü okuyarak teşekkür ettiler..

A+A-

 

Kahta 100. Yıl Parkı’nda bir araya gelen MÜZSAN Adıyaman İl Başkanı Halil Tanyıldız ve yönetim kurulu üyeleri basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zor zamanlarda sanata ve sanatçıya sahip çıktığını belirten MÜZSAN Adıyaman İl Başkanı Halil Tanyıldız, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a sanat camiası adına teşekkür etti.

MÜZSAN Adıyaman İl Başkanı Halil Tanyıldız, “Sanata ve sanatçıya koronavirüs salgını döneminde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür ediyoruz. Salgın dolayı ülke genelinde kapanma olduğunda müzisyen ve sanatçı arkadaşlarımız çok etkilendi. Ama devletimizin bize yardım elini uzattı. Allah, devletimize zeval vermesin. Bu zor dönemde yanımızda oldu. Biz de sanatçı arkadaşlarımızla beraber emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan açıklamalardan sonra müzisyenler Adıyaman türküsünü hep birlikte seslendirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a türkü okuyarak teşekkür ettiler.