1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Aydın: “Ülkemizin zenginliklerini bir kez daha yaşadık”
Aydın: “Ülkemizin zenginliklerini bir kez daha yaşadık”

Aydın: “Ülkemizin zenginliklerini bir kez daha yaşadık”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da temaslarda bulundu..

A+A-

İstanbul'da Adıyaman Tanıtım Günleri açılış programına katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, daha sonra Kocaeli'de Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneğin’de Adıyamanlı vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Aydın, temaslarda bulunmak üzere geldiği Bursa'da da Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, Bursa AK Parti Teşkilatı ile bir araya gelerek Bursa 5. Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı.
Programın açılış konuşmaların ardından hemşerilerine seslenen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, “Adıyaman ve hemşerilerimiz ile ilgili nerede olursa olsun yapılan etkinlik ve programlara katılmak için büyük bir gayret gösteriyoruz. İstanbul'da tanıtım günlerinde ilimizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin sunulacağı memleket günlerinin ilimizin tanıtımına ciddi katkılar sunacağına inanıyorum. Kocaeli'nde ve Bursa illerinde hemşerilerimiz bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledik. Hemşerilerimizin içten muhabbetlerine ortak oluyoruz. Bursa'da Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilimiz ile birlikte teşkilatımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Anadolu’nun dört bir yanından gelen ilimizin de katılım gösterdiği Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri’nde ülkemizin zenginliklerini bir kez daha yaşadık. Hemşerilerimizin ilimizde olduğu gibi yaşadıkları her yerde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt