1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Tenis kortu genç sporcuları bekliyor
Tenis kortu genç sporcuları bekliyor

Tenis kortu genç sporcuları bekliyor

Kahta Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapımı tamamlanan tenis kortu genç sporcuları bekliyor. .

A+A-


Gençlerin sportif faaliyetlerine yönelik açılan tenis kortu ilçe protokolünün katıldığı açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

Kahta Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen açılış programına Kahta Kaymakam Abdil Koç, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Rojda Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Türk, Mesut Çoşkun ile okul müdürleri katıldı.

 

Tenis kortunun açılışının ardından ilk müsabaka Kahta Kaymakam Abdil Koç ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen arasında oynandı. Ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek ile Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Rojda Selçuk da deneme amaçlı bir müsabaka gerçekleştirdiler.  

 

 

Daha sonra Kaymakam Abdil Koç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen ile beraberindeki heyet tenis kortu ve yıl boyunca okulda öğrenciler tarafından yapılan robotik çalışmalar, masa tenisi, moda tasarım ve grafik tasarım çalışmalarını inceledi.

Kaymakam Abdil Koç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, gençlerin kişisel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan sportif faaliyetlere yönelik yatırımların artırılması gerektiğini belirterek, Okul Müdürü Enver Yılanlı’ya teşekkür etti.

Haber: Şevket Bozkurt