1. HABERLER

  2. SAĞLIK
  3. Anjiyo Ünitesi, hizmet verme noktasında son aşamaya geldi
Anjiyo Ünitesi, hizmet verme noktasında son aşamaya geldi

Anjiyo Ünitesi, hizmet verme noktasında son aşamaya geldi

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, Kahta Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı..

A+A-

 

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan beraberinde Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Adıyaman İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Gürcan Çadır ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gafar Çelebi ile birlikte Kahta Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi'nde incelemelerde bulunarak, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Akel’den bildi aldı.
Kahta için büyük bir sağlık yatırımı olan Kahta Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi'nin hizmet verme noktasında son aşamaya geldiğini ifade eden Milletvekili Şan, “Bu önemli birimdeki son hazırlıkları ve teknik altyapı çalışmalarını yerinde inceledik. Kalan eksikliklerin de en kısa sürede tamamlanmasıyla anjiyo ünitemiz kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Böylece bu modern ünite sayesinde vatandaşlarımız anjiyo ihtiyaçları için il dışına gitmek zorunda kalmayacak. Kalp hastalarına daha hızlı ve erişilebilir tedavi imkanı sağlanacak. Bölgemizin sağlık altyapısı güçlenmiş olacak. Hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Şan, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte servisleri gezerek yatan hastalarla sohbet edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Haber: Şevket Bozkurt