1. HABERLER

  2. SAĞLIK
  3. Haydi Kahta sen de kan ver, hayat kurtar
Haydi Kahta sen de kan ver, hayat kurtar

Haydi Kahta sen de kan ver, hayat kurtar

Kahta’da ‘Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var’ ve ‘Haydi Kahta Sen de Kan Ver, Hayat Kurtar’ sloganlarıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı..

A+A-

Kan bağış oranlarının düşüş gösterdiği içinde bulunduğumuz kış aylarında ülkemizin kan ihtiyacının karşılanması hususunda Kahta ilçe merkezindeki tüm kamu kurumları ve STK temsilcileri tarafından Kahta’da ‘Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var’ ve ‘Haydi Kahta Sen de Kan Ver, Hayat Kurtar’ sloganlarıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Bağışlan her kanın üç canın kurtuluşuna vesile olduğunu ifade eden Kahta Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Betül Sertel, tüm Kahtalıları kan bağış kampanyasına destek olmaya ve hayat kurtarmaya davet etti. Dr. Betül Sertel, “Kan bağış kampanyalarımız 05 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 09.00 – 17.00 arası Kahta Yüzyıl Parkı’nda ve 06 Aralık 2022 Salı günü saat 09.00 – 17.00 arası Kahta Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilecek. Buradan sizlerin aracılığı ile tüm duyarlı vatandaşlarımızı kan bağış kampanyasına destek olmaya davet ediyorum. Şimdiden destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt