1. HABERLER

  2. SAĞLIK
  3. Kahta’da ilk defa ağız ve diş sağlığı acil polikliniği açıldı
Kahta’da ilk defa ağız ve diş sağlığı acil polikliniği açıldı

Kahta’da ilk defa ağız ve diş sağlığı acil polikliniği açıldı

Şevket BOZKURT / KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde ağız ve diş sağlığı acil polikliniği hizmete girdi..

A+A-


Pandemi döneminde kapatılan diş poliklinikleri kısıtlamalarının kaldırılıp, normalleşme dönemine geçmesi ile birlikte diş polikliniklerinin açılması ile beraber Kahta’da ilk defa ağız ve diş sağlığı acil polikliniği de hizmete girdi.

9 diş hekimi, 1 röntgen teknisyeni, 1 diş teknisyeni ve 2 hemşirenin görev yapacağı poliklinik ile ilgili bilgi veren Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak, her gün gelişen ve büyüyen Kahta için faydalı bir hizmet olacağını ifade etti.

Başhekim Parlak, “Pandemi döneminde kapatılan tüm diş poliklinikleri kısıtlamaların kaldırılıp, normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte hem diş polikliniklerimiz açık hem de ilçemizde bir ilk olan ağız ve diş sağlığı acil polikliniği de hizmete girdi. Polikliniğimizde 9 diş hekimi, 1 röntgen teknisyeni, 1 diş teknisyeni ve 2 hemşire görev yapacak. Her gün gelişen ve büyüyen Kahta’mız için güzel bir hizmeti başlatmış olduk. Hastanemiz Kahta, Gerger, Sincik, Göçeri ve çevre köylerimizden gelen hastalarımızın mağduriyetini ve hastanemizde oluşan yoğunluğun giderilmesi adına halkımızın hizmetine açmış olduğumuz, acil diş polikliniğimiz hafta sonları dahil olmak üzere 7/24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır” dedi.