1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Tahsin Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı
Başkan Tahsin Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Tahsin Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı

KahtaEsnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-

KahtaEsnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Tüm İslam alemi tarafından birlik ve beraberlik duygusu içinde Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Toplumu kaynaştıran ve kardeşliği pekiştiren bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşarken dostluk, yardımlaşma, birlik, beraberlik gibi gelenek ve göreneklerimizin en güzel şekilde yaşatıldığı bayramlarımız, bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak duygularda buluşturmaktadır. Büyük küçük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı bu günler, tüm İslam aleminde özel bir yere sahiptir. 

Ramazan Bayramı yüzyılın afeti olarak nitelendirilen depremlerden dolayı buruk geçecek olsa da birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmayla yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz.
Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun üstesinden birlikte geleceğiz, yaralarımızı birlikte saracağız.
Alışverişlerimizi elimizden geldiğince yerel esnafımızdan yapalım, yerel esnafımıza sahip çıkalım, mahalle kültürümüzü koruyalım. Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma için müstesna fırsat olan mübarek Ramazan Bayramı'nın yaşadığımız deprem felaketinin yaralarının sarılmasına, ülkemiz, aziz milletimiz ve tüm insanlığın sağlık, huzur ve refahına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygularla beraber tüm İslam aleminin, esnaf ve sanatkarlarımızın Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum” dedi.