1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Zeynal Aydın'dan Ramazan Bayramı mesajı
Başkan Zeynal Aydın'dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Zeynal Aydın'dan Ramazan Bayramı mesajı

Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-

Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azad olan Ramazan-ı Şerif`i geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

İslam dininde ve Türk toplumunda ayrı bir anlamı ve önemi olan Ramazan Bayramı, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır.
Ramazan Bayramı yüzyılın afeti olarak nitelendirilen depremlerden dolayı buruk geçecek olsa da birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmayla yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz.
Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun üstesinden birlikte geleceğiz, yaralarımızı birlikte saracağız. Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma için müstesna fırsat olan mübarek Ramazan Bayramı'nın yaşadığımız deprem felaketinin yaralarının sarılmasına, ülkemiz, aziz milletimiz ve tüm insanlığın sağlık, huzur ve refahına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.