1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Milletvekili Toprak, Kahta’da çeşitli temaslarda bulundu
Milletvekili Toprak, Kahta’da çeşitli temaslarda bulundu

Milletvekili Toprak, Kahta’da çeşitli temaslarda bulundu

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, çeşitli temaslarda bulundu. .

A+A-


AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman temasları kapsamında Kahta ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Milletvekili Toprak, ilk olarak Kahta Kaymakamı Abdil Koç ile bir araya gelerek, 2021 yılı yatırım programına alınan projelere yönelik istişare toplantısı gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Toprak, Kahta Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek bilgiler aldı.

Beraberindeki heyet ile birlikte OSB’de faaliyet gösteren firmaları da ziyaret eden Milletvekili Toprak, yatırımcılarla görüşerek OSB’deki ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Üretimin önünü açmak ve yatırımcıları daha da güçlendirmek için her türlü gayreti gösterdiklerini kaydeden Milletvekili Toprak, OSB’deki ihtiyaçları belirleyip, çözümüne yönelik bir yol haritası çizeceklerini belirtti.

Milletvekili Toprak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Malumunuz Covid-19 salgını tüm dünyanın ortak sorunu. Ama Ülkemizdeki tüm kesimler, salgınla mücadelede büyük bir dayanışma sergiliyor. Sanayicilerimizin paydaşı olan çalışanlarımızın da, her türlü fedakârlığı yaparak üretime devam etmelerini takdir ediyoruz. Çünkü üretmemiz gerekiyor. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatları ile güçlü bir Türkiye idealine büyük katkı sağlayan tüm sanayicilerimizi ve çalışanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kahta’da faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşu, kooperatif ve oda temsilcileri ile görüşen Milletvekili Toprak, programı kapsamında ilçedeki temaslarına esnaf ziyaretiyle devam etti.

Daha sonra 3. Lig’de mücadelesini sürdüren Kahta02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım’ı ve kulüp yöneticilerini ziyaret eden Milletvekili Toprak, başarı temennisinde bulundu.