1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Kahta 02 Spor, kendi evinde 4. beraberliğini aldı
Kahta 02 Spor, kendi evinde 4. beraberliğini aldı

Kahta 02 Spor, kendi evinde 4. beraberliğini aldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde TFF 3. Lig 1. Gruptaki mücadele eden takımımız Kahta 02 Spor, kendi evinde Çatalcaspor ile golsüz berabere kalarak puanları paylaştı..

A+A-

 

Kâhta Atatürk Stadı'nda Covid-19 tedbirleri kapsamında oynanan mücadele saat 14.30’da başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. Mücadelede Kahta 02 Spor seyirci desteğini de arkasına alarak gol bulmaya çalıştı. Her iki takımın da girdiği pozisyonları değerlendirememesi neticesinde karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak oynayan ve gol pozisyonlarına giren taraf Kahta 02 Spor oldu. Ancak 90 dakikanın neticesinde gol çıkmayınca müsabaka golsüz berabere tamamlandı. Grubundaki beşinci maçına çıkan Kahta 02 Spor, dördüncü beraberliğini alarak puanını 4’e yükseltti.

Kahta 02 Spor: Engin Tuna, Gürkan Arslan, Emrullah Sarıhasanoğlu, Muhammed Çoban, İsmail Palta, Hakan Doğru, İdris Güneş, Emre Okur, Mehmet Berber, İlyas Sarı ve Barış Kılıç.

Yedekler: Onur Güney, Osman Çağlar Uç, Serdar Aşuk, Murat Şamil Kurt, Tunahan Birinci, Volkan Pala ve Ömer Faruk Canbirdi.

Teknik Sorumlu: Ali Rıza Sinan Bayraktar.

Çatalcaspor: Gökhan Yenigün, Necati Yakuplar, Berkay Sezer, Hünkar Cem Şahin, Burak Yamaç, İsmet Yazgan, Mehmet Fatih Dündar, Ertuğrul Usta, Mehmet Avcı, Murat Yılmaz ve Yusuf Atasoy.

Yedekler: Miraç Fatih Değirmenci, Kaan Akyıldız, Ömer Faruk Acı, Toykan Topuz, Emre Torun, Oğuzhan Can ve Yusuf Turhan.

Teknik Sorumlu: Kadir Akbulut.

Hakemler: Engin Atmaca, Adnan Akbulut, Recep Gündüz ve Hızır Kurt.

Sarı Kartlar: Dakika 33 İsmet Yazgan (Çatalcaspor), Dakika 36 Mehmet Avcı (Çatalcaspor), Dakika 45 Yusuf Atasoy (Çatalcaspor) ve dakika 45 + 1 İsmail Palta (Kahta 02 Spor).

Haber: Şevket Bozkurt