1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Kahta’da ‘Bir Genç Bir Gelecek’ projesinin tanıtımı yapıldı
Kahta’da ‘Bir Genç Bir Gelecek’ projesinin tanıtımı yapıldı

Kahta’da ‘Bir Genç Bir Gelecek’ projesinin tanıtımı yapıldı

Kahta Gençlik Spor Kulübü’nün İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen “Bir Genç Bir Gelecek” projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. .

A+A-

 

Kahta Gençlik Merkezi’nde düzenlene tanıtım toplantısında proje hakkında bilgi veren Kahta Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çiçek;  “Pandemi sürecinde hareketsizlikten dolayı sağlık ve sosyal uyum problemleri yaşayan gençlerimize sportif aktivitelerle tekrardan yaşama uyum sağlamalarına katkı sunmak, evde bunalmış ve mahalledeki arkadaşlarıyla uzun süredir bir araya gelememiş gençlerle farklı branşlarda ve farklı etkinliklerle sosyalleşmelerini sağlamak için bu proje yapıldı. Bu proje kapsamında müsabaka ve yarışmalar neticesinde yetenekli görülen gençlerimiz ilçemizde bulunan spor kulüplerimizin alt yapılarına kazandırılacaktır. Gençlerimiz bu vesile ile hem yeteneklerini keşfedecekler hem de kaybolmaya yüz tutmuş mahalle kültürünü arkadaşlarıyla beraber yaşayarak öğreneceklerdir. Proje yıl boyunca futbol, masa tenisi, basketbol, geleneksel çocuk oyunları, bilek güreşi ve farklı etkinliklerle devam edecek aynı zamanda gençlerimize yönelik başarı, iletişim ve ergenlik dönemi ile ilgili sorun ve çözüm önerileri seminerleri de düzenlenecektir” dedi.

Kahta Kaymakamı Selami Korkutata ise gençlerimize yönelik bu tür projeleri her anlamda desteklediğini dile getirdi.

Proje tanıtım toplantısına ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarları, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Haber: Şevket Bozkurt