1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Adıyamanspor, Sivas Maçının Hazırlıklarına Başladı
Adıyamanspor, Sivas Maçının Hazırlıklarına Başladı

Adıyamanspor, Sivas Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. .

A+A-

 

2012-2013 sezonunun ilk maçını deplasmanda oynayan Adıyamanspor, 2. sınavını kendi saha ve seyircisi önünde Sivas 4 Eylül Belediyespor’a karşı verecek. Bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Adıyamanspor’da cezalı ve sakat futbolcu bulunmazken Teknik Direktör Ramazan Silin, Sivas 4 Eylül Belediyespor’un ciddi bir takım olduğuna dikkat çekti.
Sivas 4 Eylül Belediyespor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Ramazan Silin; “Sivas 4 Eylül takımının iyi ve diri bir takım olduğunu biliyoruz. Genç ve istekli takımımız var. Maç sahada oynanılıyor sahada kazanılıyor. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz olmak istiyoruz ve seyircimizi mutlu etmek istiyoruz” dedi.
Adıyamanspor Genel Menajeri Özcan Bozdoğan, Sivas 4 Eylül Belediyespor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunarak maça davet etti.
Bozdoğan yaptığı açıklamada, bu sene hedefleri olan genç bir kadro kurduklarını ve bu genç futbolcuların taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu dile getirerek “Taraftarımız o büyük desteğini, bu genç futbolcularımızdan esirgemesin. Geçmiş yıllarda yine 3. Lig’de oynadığımız dönemde olduğu gibi taraftarımızın büyük desteğini yine görmek istiyoruz” dedi.
Kahta Olay Haber Merkezi