1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Ahmet Aydın’dan Kurban Bayramı mesajı
Ahmet Aydın’dan Kurban Bayramı mesajı

Ahmet Aydın’dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-


AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Milli ve manevi değerlerimizin en başında gelen bayramlarımız, milletçe bir olduğumuz günlerin başında gelmektedir. Sevincimizin, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dayanışmanın ve kucaklaşmanın, milletçe bir olmanın en büyük hazzının yaşandığı bu müstesna günlerden biri olan Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Her ne sebeple olursa olsun tüm kırgınlıkların sona erdirilmesine, yaraların sarılmasına, hüzün ve kederin sona ermesine vesiledir bayramlarımız. Bu sene de Kurban Bayramımızın, milletçe birbirimize sımsıkı sarıldığımız, her günün bayram sevincinde yaşanılmasına, huzur ve barışın tesisine imkan verecek duygularla yaşanılması en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin, aziz milletimizin ve hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyor, nice sevinçlere, mutluluklara ve hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum” dedi.