1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. Başkan Hallaç, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor
Başkan Hallaç, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Başkan Hallaç, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, .

A+A-

 

Kahta Belediyesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gafar Çelebi de katıldı. Programda vatandaşlarla birebir görüşen Başkan Hallaç, ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin talepleri dinleyerek çözüm odaklı değerlendirmelerde bulundu.
Vatandaşların görüş ve önerilerinin belediye hizmetlerine yön verdiğini belirten Başkan Hallaç, Kahta'nın ortak akıl ve istişare anlayışıyla yönetilmeye devam edeceğini ifade etti.
Halkla doğrudan iletişimin önemine dikkat çeken Hallaç, hemşerilerinin talep ve beklentilerini not aldıklarını, çözüm noktasında gerekli adımların kararlılıkla atılacağını belirtti.
Başkan Hallaç, vatandaşlarla gönül bağı içerisinde hizmet üretmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bizim için en kıymetli yol gösterici halkımızın sesidir. Kahta'mızı ortak akıl ve istişare kültürüyle yönetmeye, hemşerilerimizle gönül gönüle olmaya devam edeceğiz" dedi.
Haber: Şevket Bozkurt