1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. Başkan Mehmet Tevfik Sivil, güven tazeledi
Başkan Mehmet Tevfik Sivil, güven tazeledi

Başkan Mehmet Tevfik Sivil, güven tazeledi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kahta Kızılay Şubesi 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı dernek binasında yapıldı. Toplantı sonrası tek liste halinde gidilen seçimde Başkan Mehmet Tevfik Sivil güven tazeledi..

A+A-

 

Kahta’da Mayıs 2021 yılında tekrar kurulan Kahta Kızılay Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda tek liste halinde gidilen seçim sonrası mevcut başkan Mehmet Tevfik Sivil, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Seçim sonrası bir açıklama yapan Başkan Sivil, “Mayıs ayında kurulan Kahta Kızılay Şubesi olarak bugüne kadar 327 aileye 500 TL nakdi yardım, 260 aileye gıda kolisi, 20 yetime 250 TL nakdi yardım ve 100 aileye de kavurma yardımında bulunduk. Kimsesizlerin kimsesi olmaya, çaresizlere çare olamaya devam edeceğimiz bu görevde fakir, öksüz, yetim ve yardıma muhtaç kardeşlerimize maddi ve manevi her türlü desteğimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bunları yapmamıza vesile olan bağışçılarımızın da desteklerine devam etmelerini temenni ediyoruz.

Son olarak bugüne kadar Kahta’da gönüllü olarak bu görevi yürüten önceki başkanlarımıza ve bugün bizlerle birlikte bu görevi yürüten tüm gönüllü üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Şevket Bozkurt