1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Kahta 02 Spor, 3. maçında da berabere kaldı
Kahta 02 Spor, 3. maçında da berabere kaldı

Kahta 02 Spor, 3. maçında da berabere kaldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde TFF 3. Lig 1. Gruptaki mücadele eden takımımız Kahta 02 Spor, kendi evinde Karaman Belediyespor ile 3-3 berabere kalarak puanları paylaştı..

A+A-

 

Kâhta Atatürk Stadı'nda Covid-19 tedbirleri kapsamında oynanan mücadele saat 15.00’da başladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kahta 02 Spor, 8. dakikada Barış’ın attığı golle üstünlüğü ele geçirdi. 25. dakikada Barış ile ikinci golü bulan Kahta 02 Spor, oyununun kontrolünü de elinde tutmaya başladı. İlk yarının sonlarına doğru 44. dakikada Tunahan’ın attığı golle Kahta 02 Spor, 3. golünü buldu. Golden bir dakika sonra 45. Dakikada Karaman Belediyespor’dan Arda Kürşat’ın attığı golle skor 3-1 oldu ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı geçen atakların 72. dakikasında Burak Gürler ile gelen golle Karaman Belediyespor skoru 3-2 yaptı. Golden iki dakika sonra kazandığı penaltıyı Kubilay ile gole çeviren Karaman Belediyespor beraberliği yakalayarak skoru 3-3 yaptı. Geri kalan sürede karşılıklı geçen ataklardan gol çıkmayınca mücadele 3-3 berabere tamamlandı. Grubundaki üçüncü maça çıkan Kahta 02 Spor, bu sonuçla üçüncü maçında da 1 puan alarak puanını 3’e yükseltti.

Kahta 02 Spor: Engin Tuna, Gürkan Arslan, Emrullah Sarıhasanoğlu, Osman Çağlar Uç, İsmail Palta, Hakan Doğru, İdris Güneş, Tunahan Birinci, Emre Okur, Mehmet Berber ve Barış Kılıç.

Yedekler: Onur Güney, Serdar Aşuk, Muhammed Çoban, Vedat Yeşilkaya, Volkan Pala, Ömer Faruk Canbirdi ve İlyas Sarı.

Teknik Sorumlu: Ali Rıza Sinan Bayraktar.

Karaman Belediyespor: Kemal Mert Özyiğit, Batuhan Işık, Enes Emre Güçlü, Burak Özsoy, Muhammed Ebrar Yıldırım, Arda Kürşat Kaya, Kubilay Serbest, İsmail Hasan Bakkal, Burak Gürler, Mehmet Emre Kurt ve Yunus Teke.

Yedekler: Osman Boz, Ahmet Karaman, Furkan Tokbaş, Selahattin Enes Kılıç, Abdullahi Ali Jama Telli ve Emircan Çepni.

Teknik Sorumlu: Salih Eken.

Hakemler: Erhan Kaya, Mehmet Ali Çetin, Muhammet Munir Dadı ve Fırat Kaçmaz.

Sarı Kartlar: Dakika 33 İsmail Hasan Bakkal (Karaman Belediyespor) ve dakika 66 Yunus Teke (Karaman Belediyespor).

Haber: Şevket Bozkurt