1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. Kaymakam Korkutata, Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti
Kaymakam Korkutata, Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti

Kaymakam Korkutata, Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti

Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında Kahta Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgi aldı, gençlerle sohbet etti..

A+A-

 

Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Çiçek, Gençlik Merkezi Müdürü M. Nebi Bulut ve kurum personeli tarafından karşılandı. Kurum binasını gezen Kaymakam Korkutata, gençlerin hizmetine sunulan kurumun kapılarının gençlere her zaman açık olduğunu, bu kadar kapsamlı bir kurumda eğitim, kurs, gönüllülük faaliyetleri, spor aktiveleri ve nezih bir kütüphane ortamı ile gençlerin tüm taleplerini karşılayacak düzeyde olduğunu söyledi.

Gençler ile sohbet eden Kaymakam Korkutata, Gençlik Merkezi’nin konum olarak şehir merkezinden biraz mesafede görünüyor olmasını dezavantaj olarak görmemek gerektiğini, şehir kalabalığından, gürültü ve rahatsız edici unsurlardan uzak olmasının çok büyük avantaj olduğunu kaydetti.

Gençlik Merkezi’ndeki aktivitelerden faydalanan gençleri de ziyaret eden Kaymakam Korkutata, satranç oynayan gençlerle sohbet etti, ardından gençlerle bilardo oynadı.

Haber: Şevket Bozkurt