1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Milletvekili Toprak, Adıyaman’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Milletvekili Toprak, Adıyaman’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Milletvekili Toprak, Adıyaman’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi..

A+A-


Milletvekili seçildiği günden bu yana memleketi Adıyaman’a sık sık gelerek hemşerileriyle bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, düzenlenen program çerçevesinde ziyaretler gerçekleştirdi. Programa AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, parti yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatları da eşlik etti.

İlk olarak Eski Samsat Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ve İmamağa Mahallesi’nde kurulan açık semt pazarı esnafını ziyaret eden Milletvekili Toprak, daha sonra merkeze bağlı Kuştepe Köyü’nde su kuyusundaki metan gazı zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden baba Nusret Özer ve iki oğlunun taziyesine katıldı.

Daha sonra sırasıyla MUSİAD Başkanı Sait Göksu, Esnaf Odası Başkanı Ziya Duranay ve Esnaf ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sırrı Dost’u ziyaret ederek onların istek ve taleplerini aldı.

Merkezdeki programının ardından Kahta ilçesine geçen Milletvekili Toprak, buradaki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Pandemi sürecinde alınan tedbirler ve desteklerin memnuniyetle karşılandığını ifade eden Milletvekili Toprak, “Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki hükümetimiz, tüm dünyada bu pandemiyi en rahat, en az problemli bir şekilde götüren ve süreci yöneten bir ülke oldu. Bu kapsamda sağlanan hibe desteği ve diğer desteklerle esnaf ve sanâtkarımız Türkiye genelinde soluk aldı. Devletimiz tüm imkânlarıyla her daim vatandaşımızın ve esnafımızın yanındadır” dedi.