1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Mehmet Can Hallaç’a vatandaşlardan sevgi seli
Mehmet Can Hallaç’a vatandaşlardan sevgi seli

Mehmet Can Hallaç’a vatandaşlardan sevgi seli

AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor..

A+A-

 

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç, “Seçime sayılı günler kaldı. İlk günkü hizmet aşkı ve heyecanıyla seçim çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Allah’ın izniyle çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın ilgi ve alakalarını gördükçe bizde de hizmet aşkı ve çalışma arzusu artmaktadır. Gittiğimiz her yerde gencinden yaşlısına herkes belediyenin zorunlu hizmetlerinden dert yanmaktadır. Bizler de bu hizmetlerin zorunlu olduğunu bunların yanında bizlerin sosyal ve kurumsal belediyecilik adına artı projelerimizin olduğundan bahsediyoruz. İnsanlarımız bunları duyunca çok şaşırıyorlar ve yollarımız düzgün olsun, suyumuz temiz olsun, çöplerimiz düzenli toplansın başka bir şey istemiyoruz diyorlar. Belediyenin geldiği konum içler acısı. İnşallah Allah’ın izniyle seçimi kazandığımız takdirde gerçek belediyecilik nasıl olur, hizmet nasıl yapılır, bunlara ilaveten sosyal belediyecilik nasıl olur, bunları projelerimizle hayata geçirerek halkımızın takdirine sunacağız” dedi.
Gittikleri her yerde kendilerine gösterilen sevgi selinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hallaç, yediden yetmişe herkese çok teşekkür ettiğini ve Allah’ın izniyle vatandaşların bu teveccühlerine layık olmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Kahta’nın en ücra köşelerinde ikamet eden ve karşılarında AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç’ı gören vatandaşlar ise; “Belediye başkan adayımıza bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki ve Kahta’mızdaki temel sorunlarımızdan başkanımıza bahsettik. Gördüğümüz kadarıyla kendisi zaten sorunların hakimi ve seçildikten sonra sorunları tek tek ortadan kaldırıp, Kahta’yı hak ettiği güzel yerlere taşıyacaklarını söyledi. Bizler başkanımızın yanındayız, kendisine seçimde başarılar diliyoruz” dediler.
Haber: Şevket Bozkurt