1. HABERLER

  2. ASAYİŞ
  3. Kahta’da Trafik Kazaları: 5 Yaralı
Kahta’da Trafik Kazaları: 5 Yaralı

Kahta’da Trafik Kazaları: 5 Yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen 3 ayrı kazada 5 kişi yaralandı..

A+A-

 

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Gerger ilçesinden Kahta ilçesine gitmekte olan Bekir A. (45) yönetimindeki 02 KS 354 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 30 metrelik uçuruma uçtu. Otomobil sürücüsü Bekir A. ve yanında oturan oğlu Mehmet Uğur A. (12) yaralandı. Yaralılar olay yerine giden ambulansla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Diğer bir kaza ise Kahta ilçesine bağlı Kavaklı Köyü yakınlarında meydana geldi. Köyden at arabasıyla tarlaya gitmekte olan Mahmut O.’nun (72) kullandığı at arabası kontrolden çıkıp süratlenince devrildi. Kazada Mahmut O. ve yanında bulunan eşi Kezban O. (68) yaralandı. Yaralılar olay yerine giden ambulansla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İlçede meydana gelen son kazada ise Kahta ilçesinden Cendere Köprüsü’ne gitmekte olan Tayfun K. yönetimindeki motosiklet Cendere Köprüsü yakınlarında karşı yönden şerit ihlali yaparak gelen otomobile çarpmamak için bariyerlere çarptı. Motosiklet sürücüsü ağır bir şekilde yaralandı. Yaralı, ambulansla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Meydana gelen kazalarda yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, her üç kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kahta Olay Haber Merkezi