1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Memleket Partisi’nden haber büromuza ziyaret
Memleket Partisi’nden haber büromuza ziyaret

Memleket Partisi’nden haber büromuza ziyaret

Memleket Partisi Adıyaman İl Başkanı Adem Bor, haber büromuzu ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgi verdi..

A+A-

Memleket Partisi Adıyaman İl Başkanı Adem Bor beraberinde Merkez İlçe Başkanı Samet Gündüz ile birlikte haber büromuzu ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanlığı tarafından Adıyaman İl Başkanlığı’na atandıktan sonra bir dizi ziyaretlere başladıklarını ifade eden Memleket Partisi Adıyaman İl Başkanı Adem Bor, yaptığı açıklamada; “Genel merkezimiz tarafından il başkanlığı görevine layık görüldükten sonra Adıyaman genelinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirmeye başladık. Ziyaretlerdeki amacımız partimizi halkımıza tanıtmak, düşüncelerimizi ve fikirlerimizi vatandaşlarımızla paylaşmaktır. Ziyaretlerimizde partimizin kendisini iç tüzüğünde Atatürk ilke ve devrimleri üzerine inşa edilen, hukukun üstünlüğünü, kuvvetler ayrılığını, eşitliği, özgürlüğü, emeği, toplumsal barışı ve refahı, hakça bölüşümü, sürdürülebilir ekonomik kalkınmayı ve muasır medeniyet seviyesini hedefleyen çağdaş, cumhuriyetçi demokrat bir parti olarak tanımladığını vatandaşlarımıza ifade ettik.
Önümüzde malumunuz seçim süreci var. Bu doğrultuda en kısa sürede il genelinde kongrelerimizi önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Kongrelerden sonra Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin direktifleri doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Seçim süreci başlamadan önce halkımızdan beklentimiz partimizi tanımaları, parti tüzüğümüzü, vizyonumuz ve misyonumuzu ilk etapta bilmeleridir” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt