1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. Muhtar Nedim Türk, öğretmenleri unutmadı
Muhtar Nedim Türk, öğretmenleri unutmadı

Muhtar Nedim Türk, öğretmenleri unutmadı

Kahta Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Nedim Türk, 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla mahallesindeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı..

A+A-

 

Kahta Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Nedim Türk, 23 Kasım’da Sincik ve Malatya merkezli yaşanan depremlerden dolayı 24 Kasım Öğretmen Günü programını bugün gerçekleştirdiğini ifade ederek; “Geçen hafta yaşanan artçı depremlerden sonra öğretmenler günü programımızı bugüne ertelemiştik. Bugün mahallemizdeki tüm okullarımızı ziyaret edip, öğretmenlerimizin gününü kutlayıp kendilerine gül takdim ettik” dedi.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Türk, konuşmasına devamla; “Öğretmen öğretendir ama bununla birlikte eğiten, terbiye eden ve çocuğun içindeki cevheri ortaya çıkaran kişidir. Bir çocuğu yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyetin, bir kültürün inşası demektir. Öğretmen, yeri doldurulamaz öğretici, eserine kıymet biçilemeyen varlık, kendini tüketerek etrafını aydınlatan mum, gerçeğin ve idealin üstadı, dünyanın en büyük sorumluluğuna sahip insandır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt