
23 Nisan kutlamaları Kahta’da coşkuyla başladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kahta ilçesinde coşkuyla kutlandı..
A+A-
Hürriyet İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programına Kahta Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fedli Emre Kılıç, Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Demir, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Hürriyet İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programında öğrenciler, günün anlam ve önemine dair şiirler okuyarak duygulu anlar yaşattı. Ardından sahnelenen çeşitli oyunlar ve etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi.
Veliler ve öğretmenlerin de yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen en özel günlerden biri olduğu bir kez daha vurgulandı.
23 Nisan etkinlikleri Kahta’da hafta boyunca sürecek. Her gün farklı bir okulda bayram coşkusu yaşanacak.
22 Nisan Salı: Şehit Mehmet Özbek İlkokulu,
23 Nisan Çarşamba: Yavuz Selim İlkokulu,
24 Nisan Perşembe: Anaokullarının gösterileri Kahta Stadyumu’nda,
25 Nisan Cuma: Dursun Erzincanlı konseriyle kutlamalar sona erecek.
Haber: Şevket Bozkurt



