1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Belediye kilitli parke çalışmalarına devam ediyor
Belediye kilitli parke çalışmalarına devam ediyor

Belediye kilitli parke çalışmalarına devam ediyor

Kahta Belediyesi’nin ilçe genelinde kademeli olarak sürdürdüğü kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. .

A+A-


Kahta Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü kilit parke taşı yol ve kaldırım yapımı çalışmalarına Hürriyet Mahallesi’nde devam ediliyor. Ekipler, çalışmaların yapıldığı mahallelerde sadece yolları değil çevredeki kaldırım ve park bakımlarını da yapıp mahallelerin çehresini yepyeni bir görüme kavuşturuyorlar.

 

Mahalle Muhtarından Başkan Turanlı’ya Teşekkür

 

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Memi, “Mahallemizin yolları tozdan topraktan kurtuldu. Kilitli parke taşı problemi vardı. Bu sorunumuzu Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya ilettik. Allah razı olsun başkanımız bu sorunumuzu kısa sürede halletti. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Kahta’nın tüm mahallelerinin daha iyi bir görünüme kavuşturmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise, yaptığı açıklamada; “Hiçbir ayırım yapmadan merkezdeki mahallelerimizin sokak görünümleri nasılsa en uzak mahallelerimizin de sokakları öyle olacak. Çünkü ilçemizin her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha iyi bir Kahta için aralıksız çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Tek gayemiz görevimizi layıkıyla yerine getirip İlçemizde yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır” dedi.

Şevket Bozkurt (Kahta DHA)