1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta İHH, yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor
Kahta İHH, yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor

Kahta İHH, yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kahta Temsilciliği ilçedeki 100 yetimin yüzünü güldürdü..

A+A-


Hayırseverlerin Kâhta İHH’ya göndermiş oldukları elbiseleri yardıma muhtaç ailelere ulaştırdıklarını belirten İHH Kahta Temsilcisi Mehmet Güllü Orman, pandemiye rağmen yetimleri sevindirmeye ve yardıma muhtaç ailelerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini söyledi.

Mehmet Güllü Orman, “Pandemiye rağmen yetimleri sevindirmeye ve yardıma muhtaç ailelerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Hayırseverlerin derneğimize göndermiş oldukları elbiseleri ilçemizdeki 100 yetim aileye ulaştırdık. İHH olarak Kâhta’daki yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize, hayırseverlerin destekleriyle sahip çıkmaya gayret ediyor. Yetimlerimiz büyüyüp kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar onlara her zaman destek çıkarak, eğitimden gıdaya, barınmadan sağlığa birçok ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz.  Böylece yetimlerimiz kendi büyüdükleri topraklarında,  kendi kültürlerinden kopmadan, yakınlarının yanında kimseye muhtaç olmadan yaşamalarına katkı sunmayı hedefleniyoruz” dedi.

İHH'nın yardım kampanyalarına, yetim ve ihtiyaç sahiplerine sürekli destek veren bazı iş adamlarından Sırrı Öztürk, M. Nuri Tanrıverdi, Şevket Demiral ve Ömer Yaz’ı işyerlerinde ziyaret ettiklerini de belirten Mehmet Güllü Orman, destekçilerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdiklerini ifade etti.