1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da tam kapanma ile birlikte denetimler de başladı
Kahta’da tam kapanma ile birlikte denetimler de başladı

Kahta’da tam kapanma ile birlikte denetimler de başladı

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 418 saat sürecek tam kapanmanın başlamasıyla beraber cadde ve sokaklarda denetimler arttırıldı..

A+A-

 

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tam kapanmanın ilk gününde ilçede belirlenen 66 noktada dönüşümlü denetimlerine başladı.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kahta’da da 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren başlayan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek olan 418 saatlik tam kapanma döneminde Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gereken tedbirler alındı.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu genelgede belirtilen tedbirler dikkate alınarak yürütülen denetim çalışmaları, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız sürüyor. Kahta’da cadde ve sokaklar boş kalırken belediye, kara yolları, temizlik, polis, il hıfzıssıhha ekipleri ve muaf olanlar çalışmalarını ve denetimlerini sürdürdü. Polis ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde hem yaya hem de araç trafiği için denetim yapmaya devam ediyor.