1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan ayı mesajı
Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan ayı mesajı

Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan ayı mesajı

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. .

A+A-
Başkan Mehmet Çatan, mesajında; 11 ayın sultanı Ramazan ayı gönüllerin gönüllere yaklaştığı, kardeşliğin, dostluğun pekiştiği bir ay olduğunu ifade ederek; “İlk teravimizi kılarak, ilk sahurumuzu yaptık. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ilk orucunu tutacağız. Ramazan’ın bütün İslam âlemine, bütün Türk milletine ve değerli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.
Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Büyük bir deprem felaketi yaşadık. Bu büyük deprem bizlere şunu gösterdi, Türk milleti gerçekten çok büyük bir millettir. Bütün millet olarak, tek vücut, tek kalp haline gelip depremzede vatandaşlarımız için uğraştık, depremzede vatandaşlarımız için nefes almaya çalıştık.
Allah milletimize bir daha felaket yaşatmasın inşallah. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum” dedi.
Başkan Mehmet Çatan, açıklamasına devamla; “Ramazan ayı ibadetlerimizi en yoğun yaşadığımız aydır. Bu ay ayrıca gönüller gönüllere daha fazla yaklaşır. Maddi ve manevi ibadetlerimizi yerine getirirken dualarımızla ve maddi imkânlarımızla mazlumların, mağdurların daha fazla yanında olalım. Çünkü Allah elleri semaya açılanları sever. Çünkü Allah zor durumlarında mağdurun, mazlumun yanında olanı sever” dedi.