1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Tahsin Çatan’dan Ramazan ayı mesajı
Başkan Tahsin Çatan’dan Ramazan ayı mesajı

Başkan Tahsin Çatan’dan Ramazan ayı mesajı

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, on bir ayın sultanı Ramazan’ı Şerif’in başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı..

A+A-

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, mesajında; “Huzur ve bereketin müjdecisi Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. İlk teravih namazlarımızı kılıp, ardından sahura kalkarak, ilk oruçlarımıza niyet edeceğiz.

Asrın felaketi olan depremlerden dolayı bu yıl Ramazan ayına burukluk içerisinde giriyoruz. Yaşadığımız deprem ve sel afetleriyle adeta mahzun olan gönüllerimiz, yüreklerimiz, Ramazan ayının bereketiyle, inşallah esenliğe kavuşacak. Tarifsiz acılar yaşadığımız, zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu günlerde Ramazan, bizlere inşallah sağlık ve huzur getirecektir” diye konuştu.

Başkan Çatan, on bir ayın sultanı Ramazan ayının, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayı olduğun vurgu yaparak, “Ramazan, omuz omuza kılacağımız namazlarla daralan ruhlarımızın feraha kavuşacağı aydır. Ramazan, zekât ve fitrelerimizle, sadakalarımızla nice kardeşlik köprülerinin kurulacağı aydır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı'na kavuştursun” dedi.