1. HABERLER

  2. SAĞLIK
  3. Başkan Turanlı, vatandaşları aşıya davet etti
Başkan Turanlı, vatandaşları aşıya davet etti

Başkan Turanlı, vatandaşları aşıya davet etti

Covid-19 salgınına karşı 3. doz aşısını yaptıran Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta halkına çağrıda bulundu. .

A+A-

 

Kahta ilçesinde son günlerde gerek Covid-19 salgınındaki artış ve gerekse bu artışa bağlı olarak ölüm vakalarının beklenmeyen rakamlara ulaşması üzerine Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, vatandaşlara aşınızı olun çağrısında bulundu.

Başkanı Turanlı, “Hiç kimsenin çekinmesine gerek yok. Bize güvenen insanlar gelsinler, aşılarını yapsınlar. Kahta Belediyesi önü, yüzyıl parkı, otogar kavşağı, öğretmen evi önünde ilçemizin dört farklı noktasında randevu almadan aşı yapılmaktadır. Bu sıkıntılı günlerden ve bu hastalıktan aşı olmak suretiyle kurtulabiliriz. O nedenle aşısını olmayanlar hiç zaman geçirmeden aşılarını olmalı ve kendilerini bu hastalıktan korumalıdırlar. Aksi halde hastalığın önüne geçmemiz güç olur ve kaybedeceğimiz canlar nedeniyle de çok canımız yanar” dedi.

Başkan Turanlı, vatandaşlardan aşının yanı sıra maske-mesafe ve temizlik konusunda da dikkat etmeleri için çağrıda bulunarak, “Bir kez daha salgınla mücadelede büyük bir özveriyle çalışan sağlık görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Şevket Bozkurt