1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Aday Adayı Engin Akel, gazetecilerle bir araya geldi
Aday Adayı Engin Akel, gazetecilerle bir araya geldi

Aday Adayı Engin Akel, gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Ecz. Engin Akel, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldi..

A+A-

2019 yerel seçimlerinde AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Engin Akel, Adıyaman’ı parlamentoda en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktığını söyledi.

Akel, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan ‘Türkiye Yüzyılı’ için çıktığımız bu yolda insanlığa ve memleketimize hizmet etmek için aday adayı oldum. Adıyaman depremde en çok ağır hasar alan ilimiz. Adıyaman’ı tekrar ayağa kaldırmak ve parlamentoda en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktık. Kadim memleketimizin bütçeden daha fazla pay alması ve daha fazla hizmet gelmesi için çalışacağım” dedi.
Depremin bütün yaralarını sarmak içen hep birlikte el ele vererek gayret etmemiz gerektiğini belirten Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, “Depremin ve sel felaketinin bıraktığı o büyük yaraları hep birlikte el ele vererek sarmalıyız. Seçim gündemi asla depremin yol açtığı sıkıntıların önüne geçmemeli. Unutmayalım, Adıyaman ayağa kalkana kadar gündemimiz sürekli depremdir” ifadelerine yer verdi.
Haber: Şevket Bozkurt