1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Ahmet Aydın, Adıyaman’daki yatırımları inceledi
Ahmet Aydın, Adıyaman’daki yatırımları inceledi

Ahmet Aydın, Adıyaman’daki yatırımları inceledi

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, kentte yapımı devam eden yatırım ve projeleri inceledi..

A+A-


Hafta sonu mesaisini Adıyaman'da geçiren AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın beraberinde Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ile birlikte yatırım ve projeleri yerinde inceledi.
Proje ve yatırımları gezen Aydın ve beraberindeki heyet inceleme kapsamında, Beşpınar Mesire Alanı, Tarihi Oturakçı Pazarı, Adıyaman Millet Bahçesi, Cengiz Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli okul inşaatı alanı, Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan, Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi arasında yapılan yol çalışması, Diyanet Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.
Aydın, yaptığı açıklamada yapımı devam eden Beşpınar Mesire Alanı’nın, Adıyaman için önemli bir nefes alanı olacağını belirterek, “Hemşerilerimizin nefes alacağı ve hoşça vakit geçirebileceği bahçemizi dört gözle bekliyoruz. Diyanet Gençlik Merkezi, Adıyamanlı gençlerimiz için çok mühim bir yatırım ve adeta bir yasam alanıdır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Heyet, daha sonra Tarihi Oturakçı Pazarı'na giderek, Adıyaman Belediyesi’nin yapmış̧ olduğu restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılması gerekli olanlar hakkında da istişarelerde bulundu. Ardından Cengiz Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli okul inşaatı alanına giden Aydın ve beraberindeki heyet projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan, Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi arasında yapılan yol çalışması ile yapımı devam eden Diyanet Gençlik Merkezi ziyaret edildi.

Şevket Bozkurt (Kahta DHA)