1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Aydın, “Memleketimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz”
Aydın, “Memleketimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz”

Aydın, “Memleketimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz”

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da faaliyet gösteren 38 Futbol Kulübüne 190.000 TL maddi destek sağlandığını söyledi..

A+A-

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adıyaman’da faaliyet gösteren 38 futbol kulübüne 190 bin TL nakdi yardımda bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından spor kulüplerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak, salgın sürecinde sporun desteklenmesi ve sporcularımıza katkı sağlamak amacıyla Adıyaman'da faaliyet gösteren 38 Futbol Kulübüne 190.000 TL maddi destek sağlandığını söyledi.

Aydın, “Adıyaman’ı her zaman düşünerek ilimize sağladığı bu anlamlı destek için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Adıyaman’da gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarına imkân sağlayacak modern tesislerden yararlanabilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Adıyaman’ı her konuda olduğu gibi spor alanında da çok daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Devam eden yatırımlarımız da tamamlandığında Adıyaman, ilçeleri ile birlikte adeta bölgemizin spor adına yıldızı parlayan bir şehri olmaya devam edecektir. 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkân sağlamak istiyoruz.

Bugün Adıyaman’da binlerce sporcunun lisanslı bir şekilde spor yapması şüphesiz amatör spor kulüplerimizin gençleri spora teşvik etmek anlamında katkısını göstermektedir. Gelecekte bu kenti spor adına çok daha iyi yerlere getirmek için tüm spor kulüplerimiz ve spor camiasıyla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bizler ilimizde spora ve sporculara her zaman destek olabilmek ve onlara en modern tesislerde ve ücretsiz olarak hizmet verebilmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. İlimizde futbolun ve diğer spor branşlarının marka değerini yükseltme adına her turlu katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Bakanlığımızın ilimizdeki amatör spor kulüplerine yaptığı maddi yardım spora destek adına hepimizi çok mutlu etti. Ben takımlarımızın bu destek ile sezona daha iyi hazırlanacaklarına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Adıyaman’da Yatırımlarımız Aralıksız Devam Ediyor

Adıyaman merkez ve ilçelerinde spor yatırımlarının devam ettiğine dikkat çeken AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, "Geleceğimizin umudu gençler, gençlerin umudu spor" diyerek çalışmaları yatırımları devam ettiğini söyledi.

Binlerce gencin Adıyaman’da amatör ya da profesyonel olarak spor yaptığını belirten Aydın, “Gelecekte bölgenin en iyi tesislerinde spor yapan gençlerimizin olimpiyatlarda ülkemizi başarıyla temsil edeceğin inanıyorum. Bu nedenle ilimdeki her bir spor yatırımını ayrı önemsiyor çalışmaları yakinen takip ediyoruz” dedi.

Gelecekte spor tesisi olmayan ilçemiz kalmayacak diye hatırlatan Aydın, Adıyaman merkez ve ilçelerde devam eden spor yatırımları hakkında şu bilgileri verdi: “Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu (Sporcu Fabrikası) ve Besni Gençlik Merkezi yapımı tamamlandı en kısa zamanda açılışı yapılacak, merkez 15 mahalle 15 futbol sahası tamamlandı. Gölbaşı, Çelikhan ve Samsat ilçelerine portatif panel havuz tamamlandı ve faaliyete geçti. Kâhta Gazi Spor Salonu, Kâhta 500 Kişilik KYK Öğrenci Yurdu tamamlanarak bu yıl faaliyete geçti. Tut Spor Salonu tamamlanarak ilçemiz gençlerimizin hizmetine sunuldu. Yeni Mahalle 4 adet tenis kortu, Samsat Spor Salonu, Kâhta Spor Kompleksi (2.500 Seyircili Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu)  projeleri devam ediyor. Ayrıca merkez ilçemize ikinci Gençlik Merkezi ve Gölbaşı Gençlik Merkezlerinin projesi tamamlanarak ihale aşamasına geldi. Bütün yatırımlar tamamlandığında ilimiz gençlerine ve amatör spor branşlarına büyük katkı sağlayacak sporcu sayılarımız da artacaktır. Devam eden ve tamamlanan bütün yatırımlarımız Adıyaman’daki tüm gençlerimize, spor kulüplerimize, sporcularımıza ve sporseverlere hayırlı olsun” dedi.

Haber: Şevket Bozkurt