1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Aydın; “Yangınlardan iktidar devşirmenin yolunu arıyorlar”
Aydın; “Yangınlardan iktidar devşirmenin yolunu arıyorlar”

Aydın; “Yangınlardan iktidar devşirmenin yolunu arıyorlar”

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta’da partililerle bir araya gelerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu..

A+A-

 

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta’da gün boyu gerçekleştirdiği köy ziyaretleri sonrası akşam parti binasında partililerle bir araya gelerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında pandemi ve aşı konusuna değinen Aydın, yaptığı açıklamada; “İlk başta şunu belirtmek isterim ki geçtiğimiz süreç zor ve sıkıntılı bir süreç. Malumunuz bir yıldan fazla bir süreçte pandemiden dolayı herkes sıkıntı çekti. Sevdiğimiz yakınlarımızı, dostlarımızı, akrabalarımızı kaybettik. Uzun bir aradan sonra tekrar normalleşme sürecine girdik. Fakat tedbirsizlik ve aşı yaptırmadığımız için son günlerde koronavirüs vakalarında tekrar bir artış söz konusu. Adıyaman bu konuda son günlerde Türkiye genelinde en minimum seviye düşmüştü. Fakat aşılama konusunda aynı başarıyı gösteremiyoruz. Bu yüzden sizlerden istirhamımız aşılarımızı ihmal etmeyelim. Pandemiye ilişkin tedbirleri de alalım. Çünkü bu hastalıkta yeni varyantlardan bahsediliyor. Sizlerin canı bizler için kıymetlidir. Bu yüzden lütfen bu tedbirlere uyalım” dedi.

Bundan Sonra Tam Saha Pres Uygulayacağız

Bir günde Kahta merkeze bağlı 24 köyü ziyaret ettiklerini ifade eden Aydın, “Bundan sonra hep birlikte tam saha pres uygulayacağız. Ama bunu uygularken de tedbiri elden bırakmayacağız. Sahada futbol terimiyle adam adama markajı yapmamız gerekiyor. Bugün köyleri gezerken insanların güler yüzle bizleri karşılamaları, gittiğimiz yerlerde AK Parti’nin eserlerini görmemiz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. 15 yıl önce hayal olan hizmetleri hemşerilerimizle buluşturmuşuz. Bu vesileyle hizmetlerin yapılmasında emeği geçen ilçe

başkanımız başta olmak üzere tüm teşkilatımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bugünkü köy gezilerimiz için de dört dörtlük bir program yapılmıştı. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün baktığımızda şehir merkezlerinde yapılan hizmetlerin çoğu köylerimizde de yapılmış. Bizler de bunu gördükçe son derece keyif alıyoruz. İşte AK Parti demek bu demektir. Biz artık sorunları anında çözen bir siyasi partiyiz. Bundan sonraki süreçte memleketimizi adım adım gezeceğiz. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan yapılanları ve yapacaklarımızı anlatacağız. Türkiye’de olup bitenleri anlatacağız. Bütün bu hizmetleri sizlerin iktidara getirmiş olduğu AK Parti yaptı. İşte bizleri diğerlerinden ayıran fark bu” dedi.

Yangınlardan İktidar Devşirmenin Yolunu Arıyorlar

Bu başarılarının doğal olarak birilerini de rahatsız ettiğini ifade eden Aydın, “O birileri seçimle, sandıkla, demokrasiyle iş başına gelemeyeceklerini bildikleri için medeti başka yerlerden arıyorlar. Daha önce sokaklardan alırlardı. Daha önce 15 Temmuz darbe girişimlerinde alırlardı. Şimdi aynı durumu yangınlardan iktidar devşirmenin yolunu arıyorlar. Ormanlarımız yanarken yüreğimiz yanıyor. Ormanlarımızda yaşayan canlılar yanarken, can verirken bizim ciğerimiz kopuyor. Ama onlar daha çok yangın, daha çok sıkıntı, daha çok kriz, kaos olsun ve ola ki AK Parti gider de kendi istedikleri iş başına gelir. Bunu çok iyi okumamız lazım. Olan biteni çok iyi görmemiz lazım. Biz yangına su dökerken birileri yangına benzin dökmeye çalışıyor. İşte farkımız bu, bunu herkesin bilmesi gerekiyor. İçerden, dışarıdan tüm Türkiye’nin seçilmiş iktidarını bertaraf etmek için her türlü alavere, dalavere ve her türlü saldırıyı kendilerine meşru görüyorlar. İşte nerden gelirlerse gelsinler, bu yürekler bir olduğu müddetçe vız gelir tırıs gider. Ne yaparlarsa yapsınlar, milletin kararını öpüp başlarına koymaları lazım. Biz de bu millete gerektiği gibi ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hizmet etme sorumluluğuyla yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’nin 20 yıllık kazanımlarının heba olmaması için Türkiye’nin önündeki 2023 ve 2053 hedeflerine ulaşması için çok fazla çalışmamız lazım. Ufak tefek problemler olabilir. Küçük hesaplar içerisinde olmayacağız. Önümüzdeki engelleri bugüne kadar nasıl kaldırdıysak, bundan sonra da kaldırmaya devam edeceğiz. Anlatacağımız çok şey var. Ben şu an sabaha kadar sadece Kahta’ya neler yaptığımızı anlatsam emin olun zaman yetmez. Şimdi seçim değil, seçim çalışması yapmıyoruz. Ama bizim için her gün halkın yanında olmak adeta bir seçim gibidir. Her daim halkın sorunlarına çare aramak kararıyla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler hep beraber yol arkadaşı olarak bu milletin umudu olmaya devam etmek durumundayız. O yüzden bu süreçte yaşananları çok iyi okumak zorundayız ve hep birlikte oynanan çirkin oyunları bozmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Şevket Bozkurt