1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Başkan Çetinkaya: “Aday adaylığı başvuru süreci başladı”
Başkan Çetinkaya: “Aday adaylığı başvuru süreci başladı”

Başkan Çetinkaya: “Aday adaylığı başvuru süreci başladı”

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Kahta belediye başkan adaylığı için başvuruların 9-17 Kasım tarihler arasında alınmaya başladığını açıkladı..

A+A-

 

2024'ün Mart ayında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler için, AK Parti seçim startını vermişti. Bu kapsamda Kahta'da ilk belediye başkan aday adayları da belli oldu.

Başvuruların başlamasının ardından Kahta' da ilk aday adaylar belli olmaya başladı. Kahta ilçe belediyesi için Mustafa Şahin, Ekrem Kılıç ve Ali Zengin AK Parti'den ilk aday adaylığını açıklayan isimler oldu.
AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için Adalet ve Kalkınması Partisi il, ilçe ve belde belediye başkanları için başvuru başlangıç tarihi 9 Kasım 2023 itibariyle başlamış olup, 17 Kasım 2023 Cuma günü sona erecektir.
Belediye ve il genel meclisi üyelikleri için başvurular 9 Kasım 2023 tarihinde başlamış olup, 3 Aralık 2023 Pazar günü son bulacaktır.
Belirlenen bağışlar ise; tüm dünyanın gözleri önünde vahşice işlenen ve soykırıma varan saldırılardan etkilenen Gazzeli kardeşlerimizin temel insani ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacaktır. Seçimin ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek, şimdiden tüm aday adaylarımıza başarılar dileriz” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt