1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı
Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Yeni KahtaEsnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-

Yeni KahtaEsnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara hayırlar taşıyan niyettir. Dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir.

Ramazan Bayramı yüzyılın afeti olarak nitelendirilen depremlerden dolayı buruk geçecek olsa da birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmayla yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz.
Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun üstesinden birlikte geleceğiz, yaralarımızı birlikte saracağız. Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma için müstesna fırsat olan mübarek Ramazan Bayramı'nın yaşadığımız deprem felaketinin yaralarının sarılmasına, ülkemiz, aziz milletimiz ve tüm insanlığın sağlık, huzur ve refahına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.