1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Hallaç’ın proje tanıtım toplantısına yoğun ilgi
Hallaç’ın proje tanıtım toplantısına yoğun ilgi

Hallaç’ın proje tanıtım toplantısına yoğun ilgi

AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç’ın düzenlediği proje lansman toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi..

A+A-

 

Kahta Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Sizlerin desteğiyle Kahta’yı geleceğe taşıyacak projelerden bahsedeceklerini ifade eden AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç, proje lansman toplantısında yaptığı konuşmada: “Öncelikle katılımlarından dolayı vekillerime, il ve ilçe başkanlarıma, partililerime ve özellikle salonumuzu dolduran vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Zamanımız kısıtlı olduğu için bu akşam belediyeyi kazandığımız takdirde hizmete sunacağımız projelerimizin bazılarından bahsedeceğim. Bu akşam 5 ana başlıktan oluşan şehircilik projelerimiz, alt yapı projelerimiz, gençlik projelerimiz, kültür – turizm projelerimiz ve toplumsal dayanışma projelerimizden bahsedeceğim. Zaman yetmeyeceğinden diğer projelerimizi de ileriki günlerde halkımızla paylaşırız inşallah.
Toplumun her kesimine yönelik projelerimiz ile Kahta’yı geleceğe taşıyacak bir marka şehir haline getireceğiz. Bunu da ancak sizlerle beraber başarabiliriz. Ben tekrardan katılımlarınızdan dolayı, desteklerinizden dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç’ın proje lansman toplantısı öncesi yaptığı belediyecilik yemin töreni ise vatandaşların takdirini kazandı. 
AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ise toplantıda birer selamlama konuşması yaparak, vatandaşlardan AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç için destek istediler.
Toplantı, AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç tarafından sinevizyon gösterisi eşliğinde projeler hakkında yapılan kısa tanıtımlardan sonra sona erdi.
Haber: Şevket Bozkurt