1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Ramazan Akbalık, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı
Ramazan Akbalık, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Ramazan Akbalık, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Saadet Partisi (SP) Kâhta Eski İlçe Başkanı Ramazan Akbalık, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde hem AK Parti’den Kâhta Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu hem de deyim yerindeyse belediyeciliğin kitabını yazdığını açıkladı..

A+A-

Düzenlediği bir basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulanan Ramazan Akbalık, “31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Kâhta Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu belirtmek istiyorum. Aday adaylığımızın hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Kâhta’mızın bir 5 yılını daha kaybetmesini istemeyen değerli Kâhtalı hemşerilerimizin bize sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Amacımız dediklerimizin % 100’ünü gerçekleştirmektir elbette. Ama bu olmazsa Kâhta’mız belediyeciliğinin ve siyasetinin doğru bir yola evirilmesine bir nebze de olsa katkı sunarak dualarda yer edinmektir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti’yi ülkemizin bir değerine dönüştürerek bize bu imkânı sunan tüm AK Parti camiasını yürekten kutluyor, huzurunuzda AK Parti Kâhta Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu ilan ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Birlikte yaşam kalitesi yüksek mutlu ve müreffeh bir şehir oluşturmak dileğiyle. Şirin Kâhta’mız için yapacağımız hizmetleri anlatan ‘2024-2029 Kâhta’mız Yerel Yönetim Vizyon Belgesi’ adıyla bir E-kitap yazdık. Bu sayede ilçemizde yapılan hizmet çıtasını daha da yükseltmek istedik” şeklinde konuştu.
Aday Adayı Ramazan Akbalık’ın projelerini anlatan e-kitabını JPG olarak okumak için aşağıdaki linki tıklayınız.
https://www.facebook.com/people/Ramazan-Akbal%C4%B1k/61550690402858/
Projelerimiz ve güncel haberlerimiz için lütfen linkteki sayfamızı takibe alın.
Haber: Şevket Bozkurt