1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Kahta’da yıldız kızlar voleybol takımı yarı finale yükseldi
Kahta’da yıldız kızlar voleybol takımı yarı finale yükseldi

Kahta’da yıldız kızlar voleybol takımı yarı finale yükseldi

Kâhta Şehit Medet Mat Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan okullar arası yıldız kız ve erkekler voleybol grup müsabakalarında Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı..

A+A-

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan okullar arası yıldız kız ve erkekler voleybol grup müsabakaları Malatya'da sona erdi.

Tecde ve Battalgazi Spor Salonu’nda oynanan grup müsabakalarına Malatya, Elazığ, Erzincan, Kilis, Tunceli, Bingöl, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman ilerinden 9 erkek, 9 kız takımı katıldı.

Adıyaman’ı temsilen müsabakalara katılan Kâhta Şehit Medet Mat Ortaokulu Tunceli ve Şanlıurfa'yı 3-0 yenerek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Başarılarından dolayı Şehit  Medet Mat Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol takımı ve beden eğitimi öğretmenini tebrik eden Kâhta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, “Malatya’da 7-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenen okullar arası voleybol grup müsabakalarında Kâhta Şehit Medet Mat Ortaokulu Tunceli ve Şanlıurfa'yı 3-0 yenerek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Şehit Medet Mat Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ileriki bir tarihte Osmaniye ilinde yapılacak Türkiye yarı final müsabakalarında ilimizi temsil edecektir. Okul idaresini, beden eğitimi öğretmeni ve takımımızı tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

Haber: Şevket Bozkurt