1. HABERLER

  2. YAŞAM
  3. Depremde hayatını kaybeden gazeteciler için mevlit okundu
Depremde hayatını kaybeden gazeteciler için mevlit okundu

Depremde hayatını kaybeden gazeteciler için mevlit okundu

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen iller arasında yer alan Adıyaman'da 17 gazeteci hayatını kaybetmişti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bugün Adıyaman Merkez Yenipınar Camii'nde deprem şehidi gazeteciler için mevlit okutuldu..

A+A-

 

Adıyaman Merkez Yenipınar Camii'nde 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren Adıyamanlı 17 gazeteci için mevlit okundu. Kentte gazetecilik yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile çok sayıda kurumun basın temsilcilerinin katıldığı mevlit, öğle namazından önce gerçekleştirildi.

Adıyaman Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu'nun duasını yaptığı mevlide, depremde hayatını kaybeden gazetecilerin yakınları, MHP İl Başkanı Ali Önat, Saadet Partisi İl Başkanı Haşim Asnuk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Adıyaman Barosu Başkanı Bilal Doğan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abuzer Gelse, Adıyaman Belediye Başkan Vekili Ramazan Oruç, ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, Belediye Basın Müdürü İshak Yıldız, Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Mehmet Ertürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.
Haber: Şevket Bozkurt