1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. İş Adamı Abdullah Mulhan, TDP Kahta ilçe başkanı oldu
İş Adamı Abdullah Mulhan, TDP Kahta ilçe başkanı oldu

İş Adamı Abdullah Mulhan, TDP Kahta ilçe başkanı oldu

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde Türkiye Değişim Partisi’nin (TDP) Kahta İlçe Başkanlığına İş Adamı Abdullah Mulhan atandı..

A+A-


İstanbul’un Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi’nin Adıyaman’ın Kahta İlçe Başkanlığına İş Adamı Abdullah Mulhan getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli isimlerinden olan Mustafa Sarıgül, partiden ayrılarak yeni bir siyasi hareket başlattı. Kısa bir süre önce kuruluşu tamamlanan Türkiye Değişim Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını ülke genelinde sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Kahta’da, çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif bir şekilde yer alan İş Adamı Abdullah Mulhan, Türkiye Değişim Partisi’nin Kahta İlçe Başkanlığına getirildi.

Birlik ve beraberlik çağrısı yapan TDP Kahta İlçe Başkanı Abdullah Mulhan, “Memleketimiz için siyasetle uğraşmamız gerektiğine inandığım için Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde Türkiye Değişim Partisi Kahta İlçe Başkanı olarak ilçemize ve ülkemize hizmet edeceğim. Mutlu ve huzurlu yarınlar için Türkiye Değişim Partisi olarak birlik ve beraberlik içinde siyasetin çıtasını yükselterek güzel hizmetler yapmak için mücadele edeceğiz” dedi.