1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Başkan Hallaç, devir teslim töreni ile makamına geçti
Başkan Hallaç, devir teslim töreni ile makamına geçti

Başkan Hallaç, devir teslim töreni ile makamına geçti

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, mazbatasını aldıktan sonra Kahta Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreni ile makamına geçerek, görevine başladı..

A+A-

 

Kahta Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Kahta Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Kahta Belediyesi önünde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ve beraberindeki heyet, ilk önce başkanlık makamına geçerek devir teslim törenine katıldı. Kahta Eski Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın rahatsızlığından dolayı katılamadığı devir teslim töreninde Kahta Eski Belediye Başkan Vekili Osman Erol tarafında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim töreninden sonra Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ve beraberindeki partili heyet vatandaşlara hitaben konuşma yapmak üzere belediye bahçesine indiler.
AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya birer selamlama konuşması yaparak vatandaşlara katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ise, vatandaşların yoğun sevgi seli karşısında tek tek herkesle toklaşarak tebrikleri kabul etti. Bu mutluluğun ve birlikteliğin arkasında bir başarı hikayesi olduğunu ifade eden Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, yaptığı konuşmada; “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Bizden önceki başkanımıza katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra Allah’ın izniyle bismillah deyip göreve biz başlayacağız. Allah bu yolda bizleri utandırmasın. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber: Şevket Bozkurt