1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Kahta’da okul müdürleri kurulu toplantısı düzenlendi
Kahta’da okul müdürleri kurulu toplantısı düzenlendi

Kahta’da okul müdürleri kurulu toplantısı düzenlendi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı okul müdürleri kurulu toplantısı yapıldı..

A+A-

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2022-2023 eğitim öğretim yılı değerlendirilirken yeni eğitim öğretim yılında yapılacak iş ve işlemlerin planlamaları görüşüldü.

Toplantının gündem maddeleri arasında, idarecilerin görevlendirilmesi, yeni atanan öğretmenlerin göreve başlaması, öğrenci başarısını etkileyen unsurlar, DYK ve halk eğitim merkezinde açılacak kurslar, taşımalı öğrencilerin iş ve işlemleri, okul bütçeleri ve aktarılan ödeneklerin planlanması, bakanlığın proje ve etkinliklerine katılımların sağlanması gibi konularda görüşüldü.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, okulların yaz döneminde yapılan çalışmalar neticesinde öğrenciler ve öğretmenleri yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde karşılamaya hazır olduğunu belirtti.
Gayelerinin okulları en yüksek standartlara yükselterek öğrencilere eşsiz bir eğitim sunmak olduğunu belirten Başli, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
Kahta Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Mehmet Bayram, Mehmet İnce, Mehmet Turan, Sinan Demir ile okul müdürleri katıldı.
Haber: Şevket Bozkurt