1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Bakan Yılmaz’dan 2 Milyon Ödenek
Bakan Yılmaz’dan 2 Milyon Ödenek

Bakan Yılmaz’dan 2 Milyon Ödenek

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Adıyaman genelindeki bütün içme suyu depolarının klorlanması için cihaz alımı ve 2 adet vidanjör için toplam 2 milyon lira ödenek çıkarttı..

A+A-

 

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyon Üyesi Mehmet Metiner, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın daha önce talep ettikleri ödeneği bugün temin ettiğini belirterek, “Daha önce AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın ve Milletvekili arkadaşımız Sayın Mehmet Erdoğan’la birlikte Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’dan, Adıyaman genelindeki bütün içme suyu depolarının klorlanması için cihaz temin edilmesini ve eksik bulunan vidanjör temini için talepte bulunmuştuk. Sayın Bakanım, bugün 2 milyon ödenek ile 2 vidanjörün Adıyaman’a tahsis edildiğini belirtti” dedi.
Metiner, “Adıyamanlı hemşerilerimin, özellikle ilçe ve kırsalda daha sağlıklı su içmesini temin edecek cihazların alımı ve Adıyaman’da eksikliği hissedilen vidanjörün temini konusunda duyarlılık gösteren sayın bakanıma ve desteklerinden dolayı da milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Kahta Olay Haber Merkezi