1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da 36 Bin Öğrencinin Karne Sevinci
Kahta’da 36 Bin Öğrencinin Karne Sevinci

Kahta’da 36 Bin Öğrencinin Karne Sevinci

Kâhta’da okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 36 bin öğrenci karne alıyor. .

A+A-

 

Öğrenciler, 180 iş günü ve yaklaşık 8 ay süren eğitim-öğretim yılı maratonunun yorgunluğunu, 3 ay sürecek yaz tatilinde atacak.
Kâhta ilçesinde 2011-2012 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne töreni düzenlendi. Gelincik Anaokulu ve Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene, Kâhta Kaymakamı Metin Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldılar.
Kâhta Gelincik Anaokulu’nun minik öğrencileri 2011-2012 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin sona ermesi nedeniyle düzenlenen törenle karnelerini Kaymakam Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç’tan aldılar. Eğitim öğretim yılının ilk maratonunu bugün aldıkları yıldızlı karnelerle tamamlayan minik öğrenciler, ilk karnelerini de almanın mutluluğunu yaşadılar. Öğrenci ve öğrenci velileriyle sohbet eden Kaymakam Esen, Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.
Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne töreninde Kâhta Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç okulda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini verdiler. Kaymakam Esen, karnelerini alan tüm öğrencilere ve hafta sonu sınava girecek tüm öğrencilere sınavda başarılar diledi.
Kahta Olay Haber Merkezi