1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Mustafa Şahin, adaylık başvurusunu yaptı
Mustafa Şahin, adaylık başvurusunu yaptı

Mustafa Şahin, adaylık başvurusunu yaptı

AK Parti’den Kahta Belediye Başkanı Aday Adayı olan Mustafa Şahin, resmi adaylık başvurusunu AK Parti İlçe Başkanlığı’na yaptı..

A+A-

 

AK Parti’den Kâhta Belediye Başkanı Aday Adayı olan İş İnsanı Mustafa Şahin, resmi başvurusunun ardından parti binasına giderek aday adaylığı dosyasını AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya’ya teslim etti.

Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Şahin, “Kâhta Belediye Başkanlığı için resmi başvurumuzu yaptık. İlçe Başkanımız Osman Çetinkaya ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi AK Parti’de kişisel hırslar yoktur, Kâhta Belediye Başkanlığı aday adayları arasından partimiz kimi uygun görürse, 31 Mart 2024 tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak, partimizin ilçemizde en yüksek oyu alması için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Ülkemiz ve milletimizin geleceği için başlayan bu sürecin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum” dedi.
AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ise, “Malumunuz 31 Mart 2024 yerel seçimleri başvuru süreci geçen hafta itibariyle aday adaylarının başvurusu ile başlamış oldu. Dün itibariyle 19 Kasım olan başvuru tarihimiz 22 Kasım’a ertelendi. 26 Kasım’da da bir temayül uygulamamız olacak. Bugün Kâhta Belediye Başkan aday adayımız olarak Mustafa Şahin aramızda. Kendisi bir önceki yönetimde ilçe başkan yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. Ben çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt